MENU

Retrolöytöjä ja toteutuvia sisustusunelmia



Eilen pääsimme mieheni kanssa treffeille. Ninittäin pääsimme ihan kahdestaan kierrätyskeskukseen! Tässä arkimylläkässä treffit on silloinkin jos pääsee joskus kahdestaan kauppaan, mutta tämä oli kyllä muutamaa astetta mahtavampaa ;)



Hellekö pehmitti pään?

Vai liekö uusi lierihattu laittoi minut aivan vallattomalle päälle - hattu josta olen haaveillut noin 13 vuotta ja nyt rohkaistuin ostamaan, varsinainen heräteostos.



Menimme eilen siis käymään mieheni vanhemmilla, ja jätimme koko lapsikatraan hetkeksi mummolaan ja lähdimme käymään läheisessä kierrätyskeskuksessa. Sieltä kun saattaa välillä löytää vaikka mitä aarteita. 

No löytyihän sieltä, nimittäin 40-50 vuotta vanhat KELTAISET retrotuolit, ja puusepän juuri kunnostama koristeellinen puupöytä tuolien kaveriksi. Emme päässeet yli emmekä ympäri niistä aarteista, jotka olivat kaikki todella hyvässä kunnossa, ja kun sain tingittyä mukavalta myyjältä toisen tuolin kaupan päälle, niin eihän siinä enää jäänyt vaihtoehtoa kuin ostaa.

Meillä oli pitkään etsinnässä olohuoneeseen vanha lipasto, ja yllättäen meille siunaantuikin sellainen eräältä anopin ystävältä. Nyt kun lipastorahat säästyivät, saimmekin jotain yllättävää ja ihanaa takkahuoneeseen!




Tämä tosin tietää hommia, sillä ennen kuin uudet kalusteet pääsevät paikoilleen takkahuoneeseen, niin edessä on seinien maalaus valkoiseksi. Siitä olen haaveillut jo tovin, mutta nyt on hyvä syy pistää töpinäksi. Me pidämme mieheni kanssa persoonallisista kalusteista ja yhteiset projektit piristävät ja muistuttavat että ketäs me oikein olemmekaan. Välillä kun tuntuu että unohdumme olemaan vain äiti ja iskä, ja jos menemämme yhdessä vaikka syömään niin puheenaiheet pyörivät pitkälti lapsissa. Luonnollista tietenkin, mutta yhteinen tekeminen mistä molemmat nauttii tekee parisuhteelle todella hyvää. 

Laitan kuvia sitten uusista (vanhoista) kalusteista paikallaan, hih, jännittävää! On ihanaa saada tarjota vanhoille kalusteille ja tavaroille uusi koti.  Toisen roska ON toisen aarre. Ja siksi on tärkeää muistaa myös omista "roskistaan" luopua säännöllisin väliajoin. Parhaat vaatteetkin löytyy aina kirpparilta tai joltain tutulta. 

Oletteko muuten koskaan järjestäneet vaatteidenvaihtobileitä? Meillä on ollut joskus, ja pitäisi taas järjestää. Kutsutaan kotiin kahvittelemaan muutamia ystäviä ja miksei heidänkin ystäviään, jokainen tuo tullessaan ja vie mennessään mitä haluaa. Loput lahjoitetaan johonkin keräykseen. Aivan ihanaa ajanvietettä naisten kesken! Ja kätevää.

Nyt me lähdemme taas rippijuhliin, jo toiset rippijuhlat tänä kesänä ja samassa taloudessa! :D 

Ihanaa sunnuntaita siulle!

Rakkaudella, Marjo

2 kommenttia

  1. Hienoja löytöjä!
    Tuollaiset vaatteidenvaihto-bileet olisi täälläkin tarpeen, kiitos vinkistä😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!😊

      Joo, ehdottomasti kannattaa järjestää, huvi ja hyöty samassa paketissa!

      Poista