MENU

Kauneus on katsojan silmissä, sanotaan...No minun silmissäni sitä kauneutta on ollut viikonlopun aikana erityisen paljon! <3

Vietimme sunnuntaina ihanan kummityttöni rippijuhlia. Voi mikä upea kaunis nuori nainen hänestä on tullut! Vielä hetki sitten hän oli pieni tuhiseva nyytti käsivarsillani, ja nyt jo aikuisuuden kynnyksellä asteleva neitokainen.

You are altogether beautiful my darling, there is no flaw in you. (Song of Solomon 4:7)


Ovi auki aikuisuuteen. 

Olet uuden kynnyksellä, matkalla naiseuteen.
Se matka kestää läpi elämän, 
vie halki suurten myrskyjen ja ilon tyrskyjen. Niissä vesissä saat kastaa varpaasi ja uida. Älä pelkää hypätä sen kuohuviin aaltoihin, sillä tiedäthän rakas, että sinua kannatellaan. 
Astut kynnyksen yli : lapsuus takana, aikuisuus edessä. Olet matkalla kohti uutta. Oppimassa elämää. 
Saat lisää vapautta lentää, lintunen. Mutta saat samalla myös lisää vastuuta kannettavaksesi, joka pitää sinut sopivalla korkeudella. Tarpeeksi alhaalla, että pysyt nöyränä. Tarpeeksi ylhäällä, että unelmasikin pääsevät lentoon. 
Etsi viisautta, seuraa johdatusta joka kuiskii totuutta sydämellesi. 
Lennä lintunen, mene rohkeasti. Elämä odottaa. 
Sinun elämäsi. Sain todistaa viikonloppuna monia kauniita hetkiä. Eräs kauneimmista hetkistä oli kirkossa. Meidän nuorin poikamme (kohta 10kk) tarttui minun pappaani kädestä. Siinä ne miehet hymyillen katselivat toisiaan ja minun isäni isän silmäkulmassa kimmelsi kyyneleet. Komeat miehet, ikäeroa 90 vuotta. Tässä pienin istuu isänsä sylissä, isopappa vieressä.


Myöhemmin juhlapaikalla menin imettämään rauhalliseen huoneeseen. Samassa huoneessa oli myös minun pappani ruokailemassa. Isäni tuli kurkkaamaan oviaukosta ja otti kuvan hetkestä : juhlien nuorin ja vanhin vieras syömässä. Kerrassaan kaunis hetki.

Sano se kukkasin

Voi miten nautin kun ympärillä oli kaikkea kaunista!! Sain nauttia kauneudesta oikein sielun kyllyydestä, kun juhlissa oli niin kaunis kattaus että silmiä hiveli. Erityisesti nautin äitini taidosta kukkien kanssa, wau. Ja ne kaikki herkut - suloisuutta silmille ja vatsalle.


Eilen illalla luin pojille iltasaduksi Nalle Puhia. Siellä kerrottiin, että kukat on oivallinen tapa sanoa "minä rakastan sinua". Ja että niin paljon kuin on erilaisia kukkia, on erilaisia tapoja sanoa että rakastaa. Ilmankos rakastankin kukkia niin valtavan paljon!!<3

Olipa kerrassaan ihanat juhlat täynnä iloa, valoa ja rakkautta. Ja kaikkea kaunista!


Kaunista uutta viikkoa!

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja