MENU

Ensiaskelia


Meillä harjoitellaan kävelemään

Meidän nuorimmainen on viime päivinä harjoitellut innokkaasti kävelemään. Hän täyttää pian 10 kuukautta, ja on vähän maltillisempi liikkeellelähtijä kuin isoveljensä ovat olleet. Vanhin veljistä aloitti seisomisen jo puolivuotiaana ja käveli 9-kuisena kuin vanha tekijä. Tälle tuoreimmalle veljekselle on toistaiseksi riittänyt muutamat varovaiset askeleet ja perään riemukkaat kyykkyyn-ylös-hyppelyt ilonkiljahdusten saattelemana.  Mutta veikkaan että kohta mennään ja lujaa!





Uusi maailma aukeaa


On ollut hauska seurata mikä riemu pienellä on, kun hän pääsee itse liikkumaan joka paikkaan ja tunkee itsensä isoveljien leikkeihin mukaan. Siellä missä autot pörisee, sieltä löytyy kaikki kolme somassa rykelmässä ajelemassa. Välillä on korjattava pienin alta pois, kun romurallit äityvät liian rajuksi. Onneksi tämä meidän pienin ei ole kovin pieni, vaan oli syntyessäänkin jo komeasti yli nelikiloinen. (Olisi heiveröisempi jo rutussa.) 

Usein sieltä leikkien keskeltä kuuluu: "äitiiii, tuu hakee tää pois kun tää syö mein autot!", "äitiiiiiiiii, hae tää pois ku tää kuolaa ja repii hiuksista". Mutta muuten leikit sujuu melko hyvinkin välillä ;) Nyt kun tämä sulopulla saa jalat vielä kunnolla alleen niin sitten se uusi maailma aukeaa todenteolla. Sekä pienellä, että äidillä. A-PU-AAA! 


Isoveikat rakensi majan. Sinne siis!

Mukavaa torstaita, se onkin jo melkein viikonloppu!

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja