MENU

Kesän suloisuutta


Vesileikit, tuoreet mansikat ja suloinen lämpö..

Mitä muuta sitä täydelliseen kesäpäivään tarvitaan? No eipä paljon muuta, paitsi hyvä seura tietty. Meillä on pari päivää mennyt tällä kaavalla.



Aina multaiset varpaat. Nämä varpaat on eilen kylvetetty, mutta kumman mustat ne oli aamulla siitä huolimatta. Pienin veljes on niin kova kävelemään nyt kun vauhtiin pääsi, että nyt todellakin mennään eikä meinata!

Nami nami mansikkaa

Ihana kummityttöni oli meillä yökyläilemässä pari yötä. Tänä aamuna tein tuoreista mansikoista smoothieta, nämä onnistuivat! Eilinen peltileipä (josta piti alunperin tulla yli yön sämpylöitä) ei mennyt ihan putkeen.. Siitä tuli ensin jotain epämääräistä, ja sitten kun kypsensin sitä vielä ikuisuuden lisää, siitä tuli ihan syötävää korppua. Ei minun ehkä leipomoa kannata perustaa ;)





Jokos kaikki muut ovat pakastaneet mansikat? Minä en nimittäin vielä ole, toivottavasti vielä kerkeän. Mansikoita on ihana popsia pakkasesta pitkin talvea, vaikka eihän niitä tuoreita mansikoita mikään voita.

Ampiaisia pakoon

Nyt kun oli apukäsiä paikalla, sain jopa kynnet lakattua. Ihanaa luksusta! Lakkaamiseen tosin liittyi pieni jännitysmomentti, sillä AMPIAISET ovat löytäneet meidän pihan. Yritimme syödä eilen pihalla, ja siitä muodostuikin hippa amppareiden kanssa. Mieheni oli onneksi sulkapallomailan kanssa vahdissa, mutta päädyimme lopulta viemään kaiken ampiaisia houkuttavan sisälle. 




Kuplapoks - peli 

Esikoiseni keksi ajanvietteeksi uuden pelin, josta halusi kertoa kaikille lapsiperheille. Tässä hänen ohjeensa. Peliin tarvitset läpinäkyvän muovirasian, hänellä oli neliskanttinen karkkiboxi. Rasia asetetaan veden pinnalle niin että pohjan alle muodostuu kuplia. Suurin kupla on pelaajan kupla. Rasiaa käännellään varovasti ja pelaajan kupla yrittää työntää muita kuplia pois pelialueelta (eli pohjan ulkopuolelle, kuuluu plum). Lopuksi ainoastaan pelaajan kupla pitäisi jäädä jäljelle. Ei muuta kuin peli-iloa!


Isommat veikat puljasivat altaassa eilen pitkin iltaa. Olipa ihanaa kun siellä oltiin aivan sovussa <3

 Suloisia kesäpäiviä sinne myös!

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja