MENU

Toukokuun kesäillat

Ollaan vasta toukokuun puolessa välissä, mutta meillä on kesä kukkeimmillaan!

Kesä tuli niin yllättäen, että meillä on vielä eteisessä rukkasia, lapasia ja kaulaliinoja. Ja löytyypä sieltä yksi talvitakkikin, jonka taskusta löysin pyörän avaimen 10 minuuttia liian myöhään kun olisin jumppaan pyöräillyt maanantaina. No ei se mitään, kävinkin sitten juoksemassa pienen lenkin, ja se oli ihanaa!



Meillä on hellettä piisannut nyt monta päivää, ja voi pojat että olemme näistä päivistä nauttineet. Miten HELPPOA lasten kanssa, kun vaatteita ei tarvita juuri lainkaan ja sisällä ei tarvitse käydä kuin vessassa ja syömässä, jos sitäkään ;) Tämä valo, lämpö ja kauneus on kuin palkinto pitkän ja rankan talven jälkeen. 

Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan.  Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme.  Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.
Korkea veisu 2:11‭-‬13 FB38

Eilen eskarilaista kotiinhakiessa koulun ikkunasta raikui lasten laulamana Suvivirsi. Ilmassa on aivan huumaava tuoksu, ja lintujen konsertti on jotain aivan käsittämättömän upeaa ja kaunista. Nämä hetket ovat kuin maistiaisia taivaasta, ja hoitavat mieltä sekä kehoa. 

Ilmassa on aivan huumaava tuoksu, ja lintujen konsertti on jotain aivan käsittämättömän upeaa ja kaunista. 

Yksi kesän parhaita puolia on helpot lähdöt. Eskarilainen halusi lähteä eilen illalla ongelle. Isänsä tuumasi että no mikä ettei, otettiin vaihtovaatteet mukaan ja hypättiin autoon. Haettiin kaupasta makkarat mukaan ja ajettiin isoisäni mökille, jonne on vain parinkymmenen minuutin matka.



Tiedättekös, on kuin onkin lottovoitto syntyä Suomeen!

Kalaa ei tullut tällä kertaa. Kotimatkalla pysähdyttiin vanhempieni luokse grillaamaan ja iltapesuille, jotta lapset saivat käydä autoon nukkumaan kotimatkalla. Ainut vaan, että kukaan heistä ei tietenkään käynyt ;) 

Iloa ja aurinkoa siun päivään!

Rakkaudella,
Marjo

Ei kommentteja