MENU

Kuninkaallisia häitä punatuin huulin

Miten sitä voikin ilahtua pienistä asioista!


Tilasin alkuviikosta Jolielta Algamariksen aurinkorasvan lapsille. Samalla tilasin pari muutakin tuotetta, ja mukaan valikoitui minulle uusi tuttavuus : Couleur Caramelin huulipuna sävyssä pink. Juuri sen sävyistä luonnonkosmetiikan huulipunaa olin etsinyt, ja nyt se löytyi. Kuvassa on punaisempi, oikeasti se on pinkimpi. Sävy oli ihana, ja kaiken lisäksi tuntuu huulilla hyvältä ja kosteuttaa. Jipii!!


Nämä on näitä naiseuden hupsuja iloja, joista tulee niin hyvä olo kun välillä saa itseään hemmotella. 

Vauvan pyllyn pesukin on paljon hohdokkaampaa lakatuin kynsin ja punatuin huulin ;)

Juoksutreffit luonnon helmassa miehen kanssa on ihan parhautta!

Eilen lähdimme mieheni vanhempien luo käymään, ja kävimme pienellä juoksulenkillä ihan kahdestaan. Tämä oli kolmas lenkki synnytyksen jälkeen, ja juoksin varovaisesti tunnustellen kolmisen kilometriä. Vielä en aio vähään aikaan vauhtia tai matkaa lisätä, kehoni kaipaa hellää palautumista edelleen. Vatsalihasten erkaumaa ei oikeastaan enää ole, mutta pitkät juoksut saavat vielä odottaa hetkisen.

Tämä oli ensimmäinen kerta synnytyksen jälkeen kun pääsimme yhdessä mieheni kanssa juoksemaan. Olihan se ihan yhtä mahtavaa mitä muistelinkin, ellei vieläkin parempaa. Juoksutreffit luonnon helmassa miehen kanssa on ihan parhautta!



Nämä Asicsin gel noosat huutelivat minulle kaapin uumenista, että mitä jos lähdettäisi lenkille. En vastustellut. Näillä kengillä on taidettu viimeimmäksi juosta Tallinnassa puolimaraton vuonna 2016.

Lenkin ja suihkun jälkeen pääsimme syömään anopin tekemää ruokaa, voi mitä luksusta! Ja juuri sopivasti telkusta tulikin kuninkaalliset häät, vauva nukahti syliin ja sain oikeasti istua vain ihan rauhassa pari tuntia uppoutuen kuninkaalliseen häähumuun.  Ja tottakai punatuin huulin! Ihan prinsessafiilis :)

Iloista sunnuntaita siulle! 

Rakkaudella, Marjo



Ei kommentteja