MENU

Ahvenanmaa, veit palan sydämestäni

Merituulen raikkaat terveiset Ahvenanmaalta! 

Tuolta ihanasta saaristosta, jossa on erityinen tunnelma. Vihreän eri sävyt, jylhät kalliomaisemat, tuulimyllyt, lampaat, hevoset, laivat ja veneet sekä aivan kaikkialla läsnäoleva meri. Ahvenanmaa on todellakin erityinen, ja sen ilmapiiri on täynnä meren raikkautta, ihanaa maalaisidylliä ja kansainvälisiä tuulahduksia. Jag älskar dig, Åland!



Palasimme lauantaina kotiin, ja nyt tässä pikkuhiljaa palailemme arkeen. Tai no mieheni loma onneksi vielä jatkuu, mutta palailemme tänne kodin arkeen. Täytyy kyllä sanoa, että haikein mielin jätimme jäähyväiset Ahvenanmaalle. Me kaikki todella nautimme ja lepäsimme. 


Yksinkertaiset asiat ovat parhaita.

Minä olin jo etukäteen päättänyt että en kanna reissussa puhelinta mukana, ja netin laitoin pois päältä kokonaan. Puhelin oli lopulta sammunutkin kun unohdin sen olemassaolon tyystin. Siellä me olimme mökissä metsän keskellä, meren äärellä leväten ja luonnosta, pihapeleistä sekä toisistamme nauttien. Yksinkertaiset asiat ovat parhaita. On kuin olisin ollut laturissa koko reissun ajan. Mieli, keho ja sielu lepäsi. Niin huikean kiitollinen mieli!!

Kirjoittelen reissukuulumisia ja havaintoja netittömyydestä enemmän pian, mutta halusin vain jakaa teille nyt tuoreeltaan nämä muutamat ihanat kuvat.


Iloa uuteen alkavaan viikkoon!

Rakkaudella, Marjo

2 kommenttia

  1. Taisitte olla Herrössä? Se on ihan meidän perheen vakiopaikka. Ahvenanmaa on niin kaunis, tervetuloa uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Herrössä oltiin, ihana paikka kerrassaan! <3 Kiitos, luulen että tullaan mahdollisimman pian uudelleen! ;)

      Poista