MENU

Kesän lapsi mä oon - nokka kohti Ahvenanmaata

Hiphei, tämä ryhmärämä lähtee kesälomareissuun. 

Auton nokka kohti Ahvenanmaata ja seikkailu odottaa. En ole koskaan käynyt Ahvenanmaalla, tuolla Suomen ulkomailla. En tiedä mitä odottaa, kun tällä kokoonpanolla lähdetään ensimmäistä kertaa pitkälle automatkalle. Reissukuulumisia siis tiedossa matkamme jälkeen. Tänä aamuna heräsin ylös kurkku hirmu kipeänä, mutta sovittiin kurkkukivun kanssa että se ei lähde reissuun mukaan ;)

 Pienin ja keskimmäinen köllöttelemässä varpaat ihanan multaisina. Toivottavasti matka tuo tullessaan myös kovin kaivattua  lepoa.

Olen tässä äitiyden matkan varrella oppinut, että asiat harvoin menevät niinkuin itse ajattelee tai suunnittelee. Olen myös oppinut että parhaat asiat syntyvät juuri niin, silloin kun laskee irti siitä minkälaista "pitäisi" olla, ja ottaa hetket vastaan sellaisena kuin ne meille annetaan. Silloin kun nostaa katseensa omista odotuksista, näkeekin usein jotain äärettömän kaunista ja herkkää, nimittäin hetken kauneuden.

Meillä oli keskiviikkona eskarin kevätjuhla ja perjantaina todistusten ja mitalien jako. Voi apua miten tällä viikolla on ollut herkät fiilikset. Sanoin kevätjuhlapäivänä pojalleni että nythän sinä olet sitten koululainen. "-Enkä oo kun kesän lapsi!", sain vastaukseksi. No niinhän se todella on! Me olemme nyt vähän aikaa ihan vain kesän lapsia koko porukka. Ilmat ilmeisesti vähän viilenevät, mutta ei se mitään, läheisyys lämmittää ;)

Blogin ja somen ääreen palailen jossain kohtaa reissun jälkeen. Instassa  on muuten enemmän näitä ihanan ystäväni Miinan @miinamerisalo ottamia kuvia.  

Laitan tähän loppuun vielä Milli Menninkäisen laulun sanat. Tämän laulun sain kuulla viimeksi perjantaina kun oli eskarin lopettajaiset, voi kyynel:

"On jalkojesi juuressa melkein koko maailma. Vasten tuulta korkealle pääset lintunen. Älä liian kauan pesi, vaan nouse siivillesi ja katso sieltä maailmaa, seikkailu odottaa.

On siipes vielä pienet mutta kohta lienet kotka uljas kannella taivaan sinisen. Mitä vielä mietit, ajan onnellisen vietit. Lennä suureen seikkailuun ja kanssas ehkä tuun."



Näiden kuvien myötä haluan toivottaa oikein mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!

Rakkaudella, Marjo


Ei kommentteja