MENU

Kevään riemua

Tämä viikko on ollut ihana! 

Pitkän talven jälkeen tämä kevään lämpö ja vehreys on niin hoitavaa. Meitä on todella lämpö hellinyt koko viikon, ja sisällä emme ole paljon ehtineet muuta kuin välillä pyörähtää.


Rakastan tuoreita kukkia ja värejä. Nämä kukat ostin itselleni väriläiskäksi keittiöömme. 


Alkuviikosta meidän kadun päässä oli roskalava johon sai viedä puutarhajätteet. Siinä meillä vierähti koko ilta puuhastellessa koko perheen voimin, ja myös naapurin lapset mukana touhuamassa. 


Tässä meidän keskimmäinen veljes työn touhussa. Hän halusi korjata naapurinkin haravointikasan, ja kertoi sitä kerätessään että kun auttaa toisia niin siitä tulee ihana olo. No niinhän se todellakin on!


Eskarilainen (omien sanojensa mukaan koululainen jo) hommissa. Kävimme muuten kouluunkin tällä viikolla tutustumassa. Olimme molemmat ihan innoissamme, ja poikaa harmitti että koulu alkaa vasta syksyllä ;)


Pienin, 8-kuinen suharimme myös aina menossa mukana. Rattaissa ei viihdy juuri ollenkaan kun on hereillä. Huhhuijakkaa kun vauhti on kova, seisoo ja kävelee tukea pitkin ja KIIPEILEE joka paikkaan. Ja syö kaiken mikä vastaan tulee. Mitähän lukemia aktiivisuusranneke näyttäisi minulle aina illan tultua kun näiden kolmen miehenalun kanssa päiväni vietän? ;)


Ihan aavistuksen on multaa kynsien alla.. Kaikki pitää nähdä, maistaa ja aistia kaikin aistein. Lapset osaavat kyllä yhden todella tärkeän taidon : elää täysillä!


Nälkä yllätti kesken kaiken. Onneksi apu on lähellä ja maito aina matkassa.

Tällainen viikko täällä pienessä pähkinänkuoressa. Mukaan on mahtunut myös kesälomareissun suunnittelua.  Ja hei, viikonlopuksi luvattu myös lämmintä. Eli käytännössä varmaan asumme ulkona ja syömme makkaraa. :D

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko!

Aurinkoista viikonloppua ja tulevaa äitienpäivää!

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja