MENU

Arkinen hetki vai ikimuistoinen retki?


Tämä kesä on ollut täynnä mitä kauneimpia hetkiä ja retkiä.

Tähän kesään on mahtunut matkaa Ahvenanmaalle ja Pohjois-Karjalaan, mökkeilyä, uimista, monia juhlia ja ihan vain kotona olemista pitkin ja poikin. Mutta yksi tämän kesän kohokohdista tapahtui noin viikko sitten.


Yksinkertainen on kaunista ja parasta

Minä suunnittelin yksi alkuilta kauppaan menoa. Taisi olla viime perjantai, koska takkahuoneprojekti oli juuri tehty. Oli taas ihanan lämmin kesäilta (onko tänä kesänä paljon muita ollutkaan?), ja kysyin haluaako esikoinen lähteä mukaan. Ja halusihan hän. Kaksi muuta veljestä lähtivät isänsä kanssa autolla kauppaan, keskimmäinen oli aivan innoissaan autoretkestä isin kanssa. Me taas vanhimman pojan kanssa lähdimme pyörillä toiseen kauppaan. Pyöräilimme tulevaa koulureittiä pitkin jutellen kaikenlaisia asioita maan ja taivaan väliltä. Muistelimme kulunutta eskarivuotta ja juttelimme koulunalkuun liittyvistä jännityksistä. Nauroimme ja pelleilimme.

Kaupasta tarttui mukaan herkkua sun toista, ja kotimatka jatkui kepeissä tunnelmissa. Lempeä kesätuuli puhalteli kasvoille ja taivaalle kerääntyi ukkospilviä. Ilmassa oli hieman siis myös jännityksen tuntua. Pari pisaraa vettäkin saimme nenänpäihimme.

Kotona meitä odotti iskä pikkuveljien kanssa, ja hekin olivat ostaneet kaupasta herkkuja. Vietimmekin sitten takkahuoneen avajaisia perheen kesken, vaikka emme olleet mitään sellaista edes suunnitelleet. Minun piti lähteä vain kauppaan ostamaan kahvia. Siitä se kaikki lähti.

Tämä ilta jäi mieleeni yhtenä parhaimmista ikinä. Ja kun olen esikoiselta kysellyt kesän parhaista hetkistä, niin vastaus on ollut "vaikka mikä mutta ehkä se ku iskä on leikkiny ja myö käytii pyöräretkellä kahestaa".

Elämän ehdottomasti parhaat hetket löytyvät mitä arkisimmista asioista! Voi mitä aarteita <3

Huomenna onkin jo perjantai, koululaisilla alkaa ansaittu viikonloppu. Siellä koulussa tuli kuulema ihan hirveä hikikin, ja piti vaan opetella jotain ihan tylsää. Ehkä viikonloppu virkistää ;)

Tässä alla pieni runo jonka kirjoitin aamulla pojalleni:


Mukavaa loppuviikkoa siulle!

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja