MENU

Tunnelmointia mökillä ja luonnossa


Pienin poika nukkuu kainalossa, keskimmäinen rakentaa legoilla ja ekaluokkalainen on koulussa. Tässäpä siis oiva hetki jakaa teille muutamia kuvia ja lyhyet kuulumiset viime päiviltä.










Mökillä nukutti makeasti, eikä vauvarokkokaan jaksanut kiukuttaa.


Nälkä yllätti pienen ulkoilijan. Onneksi apu oli lähellä.


Hemmoteltavana mökillä


Pääsin alkuviikosta yhdeksi yöksi nauttimaan täysihoidosta mökillä mitä parhaimmassa seurassa. Rakas isosiskoni pyysi minut mukaansa rentoutumaan luonnon helmaan mökille, ja nappasimme pienimmän pojan ja siskoni koiran matkaan mukaan. Ihana rauha luonnossa ja teki niin hyvää päästä irti näistä arkikuvioista ihan kokonaan. Syömistä, jutustelua, saunomista. Kiireetöntä oleskelua. Mieskin sai rauhassa rentoutua töiden jälkeen kotona, kun isoveljet oli molemmat yökyläilemässä. Oli kuulema ollut omituista ;) On niin kiitollinen mieli! <3 Siellä olisi kyllä viihtynyt pidempääkin, mutta on se ihanaa olla myös kotona. Ja veljeksillä oli ollut toisiaan kova ikävä, hauska oli nähdä veljeskoplan onni kun oltiin kaikki kotona :)

Soutaen saareen




Viikonloppuna pääsimme mieheni kanssa kahdestaan treffeille. Menimme soutaen lähisaareen. Mies keräsi sieniä ja minä hiippailin kameran kanssa. Säkillisen sieniä hän löysi, minä löysin paljon muita aarteita. Oli muuten hankala liikkua epätasaisessa maastossa tämän nilkan kanssa. Onneksi mieheni oli nostelemassa. Pääsin muuten maanantaiaamuna pitämään jumpan ekaan kertaan kuukauteen. Tunti oli lempeä lihaskunto, mutta minun lihaksissa lemepeys on kyllä nyt kaukana... Huhhuijakkaa että voikin olla paikat jumissa, mutta kyllä se tästä :D Nilkkakin siis kesti kasassa mutta tosi varovainen pitää olla.












Luonnossa veden äärellä. Siellä se vaan sielu lepää. Oi jatku lämmin syksy pitkään, jookosta?


Tunnelmallista syysviikkoa siulle! <3

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja