MENU

Syyslomalla


Syyslomaterveiset!


Ohhoh, sepä onkin jo ekaluokkalaisen syysloma! Miten se jo nyt näin äkkiä tuli?! Ja meillä ei ole juuri ollenkaan syyslomasuunnitelmia. Se on oikeastaan ihanan vapauttavaa, eipä sitä ihmeitä tarvitakaan erityisiin hetkiin. Sitä paitsi miehelläni ei ole lomaa tässä kohtaa, niin eipä sitä kovin suuria suunnitelmia voisi tehdäkään. Ja olen huomannut että hyvin usein ne yksinkertaiset spontaanit jutut ovat kaikkein tärkeimpiä hetkiä. Kuten tänään taas sain huomata.

Keskimmäinen poika oli iskän kanssa omilla menoillaan ja minä jäin kotiin isoimman ja pienimmän kanssa. Pelailtiin lautapeliä ja höpöteltiin niitä näitä. Lähdettiin sitten kävellen rattaita työnnellen kauppaan ihan vain herkkuostoksille. Kaupasta nappasimme mukaan minulle kahvin ja pojalle kaakaon. On muuten loistava keksintö tuo että kuumat juomat saa kotimatkalle mukaan! Kotimatka mentiin hiljakseen kävellen, kuumia juomia hörppien ja taas kaiken maailman juttuja höpisten. Välillä oltiin ihan vain hiljaa ja katseltiin auringonpaisteessa säkenöivää värikästä maisemaa. Sitten pysähdyttiin ihmettelemään lehtien päälle kerääntyneitä kastepisaroita. Ihana retki!



Illalla katsottiin yhdessä koko perheen voimin leffaa takkahuoneessa. Takkatuli lämmitti ja rätisi, herkut maistui ja sydän oli pakahtua onnesta ja kiitollisuudesta. <3

Ihanaa viikonloppua ja syyslomaa kaikille lomalaisille! <3

Rakkaudella, Marjo


Ei kommentteja