MENU

Tanssin rytmiä ja pituushyppyä päälle


Mukavaa maanantaita!

Minä pääsin eilen tanssimaan iki-ihanan Katri Mäkisen johdolla. Joo-o, Katri oli pitämässä Latin dayta Lappeenrannassa ja minäpä ilmottauduin Katrin Latino show mix - tunnille. Minulla on ollut välissä monta tanssitonta vuotta, mutta nyt on tanssikärpänen puraissut ja päätin hypätä rohkeasti tanssin pyörteisiin. No mites siinä sitten kävikään? Noooh, enhän minä pysynyt mukana ollenkaan :D Mutta sepä ei haitannut mitään, tanssin iloa ei tunnilta puuttunut ja hiki virtasi vaikka olinkin menossa väärään suuntaan ja usein liian myöhään. Ai kamala että nauratti! Mutta Katripa olikin niin ihanan herttainen ja mukaansatempaava opettaja, että lähdin tunnilta hymyillen kotiin. Ja wau miten upealta Katrin liikehdintä näytti, tunnille kannatti osallistua jo ihan sen takia että pääsi katsomaan miten upeaa on tanssin taituruus. Kyllä kannatti osallistua. Ja hei, kylläpä taas nousi arvostus myös TTK- kisaajia kohtaan, huh. ;)




"Do more of what makes your soul happy." Mietin tunnin jälkeen että meidän kaikkien pitäisi tehdä enemmän niitä asioita joista me oikeasti nautimme. Meidän pitäisi hemmotella itseämme aika ajoin niillä asioilla, joista sydän syttyy sykkimään enemmän elämää.

Ja sitten se pituushyppy

Mieheni kävi salilla kun minä olin omilta menoiltani kotiutunut, ja sitten illemmalla menimme koko perhe hyppimään pituutta esikoisen koulun kentälle. Ihan parasta puuhaa! Matkalla poimittiin lehtiä ja kuvailtiin maisemia, illalla kaiken kruunasi sauna. Tässä hieman kuvasatoa meidän retkestä:



Mitä isot edellä...


Sitä pienet perässä...

...ja sitten vielä ne isoimmat perässä.. ;)



Jep, kyllä ollaan edustavia, hih.


Elämässä on ihan tarpeeksi vastuita ja taakkoja, otetaanhan välillä ihan rennostikin, jookosta?

Iloa ja keveyttä uuteen viikkoon! 

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja