MENU

Joulua ja aurinkoa

Joulu on ihan kohta jo täällä, itse asiassa ensi viikolla! Tiistai-iltana oli esikoisen eskarin iki-ihana joulujuhla ja silloin sen oikein ymmärsin.


Upea sininen hetki ulkona, jouluntunnelmaa sisällä.

 
Onko teillä jo kovasti valmisteltu joulua? Me kävimme mieheni kanssa treffeillä ihan kahdestaan viime viikolla. Samalla hoidimme jouluostoksia. Olipa se kiireetöntä ja stressitöntä. Siis oikeasti! Saimme olla ihan kahdestaan, kävellä, ihastella ja ihmetellä. Samalla tein muutamia pieniä löytöjä kotiimme.

Mieheni ei ole koskaan aiemmin ollut niin rentoutunut jouluostoksilla, ja täytyy kyllä sanoa etten minäkään. Se tunne kun kukaan ei ollut vaatimassa meiltä mitään muutamaan tuntiin, lapset hyvässä hoidossa kotona. Saimme vain olla yhdessä, kullan arvoista! Ja sitten olikin taas ihana tulla kotiin pyörittämään arkea.
o

Sen jälkeen olinkin kipeänä muutaman päivän. Nyt kun olen taas noussut sängynpohjalta, olen nauttinut ulkoilusta entistä enemmän. Paistaako normaalisti joulukuussa aurinko? Nyt näitä upeita, kuulaita ilmoja on ollut useampia. Luonnolla on ihmeellinen, voimaannuttava vaikutus! Pidän tästä yhdistelmästä, joulua ja aurinkoa. :)





Mukavaa viikonloppua! 

<3: Marjo


Ei kommentteja