MENU

Mineraalimeikkiä ja muuta mukavaa

Tervehdys taas. Viime kerralla mainitsinkin kasvohoidosta, jolla hemmottelin itseäni pitkän päivän päätteeksi. Kerronpa tällä kertaa hieman uusista kosmetiikkalöydöistäni. Tein siis kuorinnan Madaran hedelmähappokuorinnalla, ja olin todella positiivisesti yllättynyt, miten väsähtänyt ihoni oikeasti kirkastui ja heleytyi hetkessä. Kyseessä on hyvin kohtuuhintainen tuote, suosittelen!


Tilasin jokin aika sitten tuotteita Butik-o:sta ja Everyday Mineralsilta, ja olen nyt vähän kerennyt niitä testailemaan. Ihonhoidossa olen pitkään suosinut luonnonkosmetiikkaa, mutta meikit ovat minulle vielä melko uusi tuttavuus. Ranskalainen Boho on melko edullinen merkki, jonka laatua olen kuullut kehuttavan. Siksi meikkipussini uusiksi asukkaiksi valikoitui Bohon ripsiväri ja huulipuna. Ripsari toimii hyvin kuivalla kelillä, erottelee ja pidentää ihan mukavasti, mutta näillä meidän räntäkeleillä ei oikein tykkää pysyä pelkästään ripsissä (vai onkohan ne vain nämä valvomisesta mustat silmänaluset?) ;) Tosin, ei kovin moni muukaan ripsari pysy uidessa, johon näitä Suomen marraskuun kelejä voi helposti verrata. 

Huulipuna pysyy huulissa hyvin ja kosteuttaa, ja nyt parin kokeilun jälkeen alan olla sinut jo värinkin kanssa. Tilasin vahingossa hieman liian punaisen punaisen, pidän enemmän pinkkiin taittuvista punaisista. Mutta voin sanoa että tykkään! Sekä punasta että ripsiväristä.





Ja sitten lopuksi, Everyday Mineralsin mineraalimeikit. Mineraaliluomiväri oli tuttu entuudestaan, mutta että koko meikkipohja mineraalimeikeillä, aivan uusi alue minulle. Everyday mineralsilta saa tilattua 5 kpl näytettuotteita ilmaiseksi, jotta pääsee testaamaan miltä tuote tuntuu ja pystyy löytämään sopivan sävyn.
                                   
                                     

Sivuilta löytyy hyvät ja selkeät ohjeet sopivan sävyn valintaan ja tuotteiden käyttöön. Aluksi meikkipohjan tekeminen pelkällä "pölyllä" ja siveltimellä oli toooosi outoa. Ja luulin ettei se toimi, aluksi siltä vaikuttikin. Mutta kun kerroksia lisäsi pikkuhiljaa, ihon sävy tasoittui ja lopputulos oli kevyt ja heleä. Iho on ihanan tuntuinen ja meikki on pysynyt hyvänä koko päivän. Näitä on pakko opetella käyttämään, taisin löytää uuden ihastuksen!
Ihana käsinkirjoitettu viesti oli jätetty pakkaukseen! 

Kaunista viikkoa teille!

                                           

<3 : Marjo

Ps. Huomenna pääsen pitkästä aikaa ihmisten ilmoille tuulettumaan, onpa kivaa tehdä se heleällä iholla ja mielellä! ;)



Ei kommentteja