MENU

Kevät on juhlaa ja lepoa sielulle


Havahduin taas tässä yksi päivä, miten erityistä tämä kevään aika oikeasti on meille suomalaisille. On pitkä ja pimeä talvi, kylmä ja kostea. Ja sitten saapuu kevät ja jotain aivan merkillistä tapahtuu. Luonto heräilee ja uutta elämää syntyy sinne tänne, aivan joka puolelle! Ja se elämä saapuu hiljalleen, pieniä silmuja ja uusia alkuja. Vapautuvia , virtaavia vesiä.


Joka päivä jotain uutta

Nämä kuvat nappasin eilen kännykällä, kun lähdin iltakävelylle ja houkuttelin esikoisen pyörällä mukaani. Meidän lähellä on ranta, ja päätettiin mennä rantareittiä- onneksi! Ei oltaisi maltettu tulla kotiin ollenkaan. Näytti kuin kesä olisi saapunut, vaikka hieman vilakkaa vielä onkin. Mutta mikä parasta - kesä on vasta edessäpäin! Tämä kevät, kun joka päivä puhkeaa esiin uusia vihjeitä lähestyvästä kesästä, on aivan parasta. Ja jos meillä ei olisi pitkää ja pimeää talvea, jäisi meiltä nämä kevään ihmeetkin kokematta.

Tuoksut, värit, äänet. Pimeyden alta puhjenneet uudet alut. Uusi elämä. Kun tuolla luonnossa viipyilimme, sielu sai todella levätä ja täyttyä ihanalla ilolla ja rauhalla lintujen laulun säestyksellä. Ja nyt tänään kun on taas vähän harmaampi sadepäivä, on ihana tietää että tuolla luonnossa tapahtuu lakkaamatta. Valo ja lämpö kyllä saapuu.

Iloa siun päivään!

<3: Marjo

Ei kommentteja