MENU

Joulun lämpöä


Ihanaa joulukuista viikkoa siulle! En ole kerennyt pitkään aikaan kirjoittamaan blogiin mitään, mutta muutamia kuvia olen sentään silloin tällöin jakanut blogin instagramissa ja facebookissa. Halusin tulla teille ihanille blogin lukijoille toivottamaan oikein erityisen lämmintä ja rakkaudentäyteistä, myöskin mielellään lumista joulua. Ja en ole mihinkään kadonnut, on ollut vain niin paljon tekemistä ihan tässä arjen pyörityksessä. Ei näitä antoisia ja ainutlaatuisia lapsiperheaikoja turhaan sanota ruuhkavuosiksi. Mutta kaiken tarpeellisen kyllä ehtii tekemään, kunhan vähän priorisoi, organisoi, ja ennen kaikkea löysää pipoa ;)


Toivottavasti teillä on ollut mukava joulukuu. Minä olen NIIN nauttinut ulkoilusta tuolla talven ihnemaassa. En tiedä miten muualla päin Suomea, mutta täällä Etelä-Karjalassa on todella, todella kaunista ja lumista.










Aamupalalla, isoveikka koulussa ja kaksi pienempää pian lähdössä pulkkamäkeen :)



Isoin ja pienin lämmittelemässä takkatulen ääressä <3

Minulla on monia ajatuksia mielessä, joita haluan teille jakaa sopivan hetken tullen. Mutta ihan siltä varalta, että jos en kerkeäkään blogin ääreen ennen joulua, toivotan jo nyt ihanaa joulua sinulle. Missä tahansa vietät joulun, niin sydämestäni rukoilen että saat kokea joulun lempeyden ja siunauksen, joka tuo toivoa toivottomuuden keskelle, valoa pimeyden keskelle, rauhaa kiireen keskelle ja iloa sitä janoitseville <3

Rakkaudella, Marjo

Ei kommentteja